Fjord Cycling / Om oss

Om oss

Vårt mål

Vilt og vakkert, men likevel rolig og fredlig. Sognefjorden er perfekt for en minnerik og unik tur.

En aktiv ferie blant idylliske fjordbygder omgitt av fjell, isbreer og fosser på alle kanter må oppleves! Som perler på en snor ligger bygdene med sine “skatter”.

Personlig service er en del av våre turer og du får våre beste anbefalinger for den unike ferien langs Sognefjorden.

Vi er lokalkjente og målet vårt er å gi deg den aller beste opplevelsen, i god kombinasjon med lokal mat, kunst- og kulturarv.

Velkommen til Sogn!

Merete i Fjord Cycling

Merete Høgi

Daglig leder

Oppvokst i Sogn, nærmere bestemt i Balestrand og på Høgi gard i Marifjøra, og nå bosatt ved  Sognefjorden. Vi kjenner Sogn svært godt og brenner for å vis deg det beste. Etter å ha bodd andre steder - også i utlandet i mange år, er jeg tilbake i mine barndomstrakter.

Fra markedsføring utdannelse og mange års arbeid med sykkelturisme er jeg kjent med hva som kjennetegner en god sykkeltur. Vi er opptatt av god kvalitet og personlig service for aktive syklister og vandrere. 

Mitt største ønske er at du skal få oppleve den unike reisen langs Sognefjorden med sykkel eller til fots, eller i kombinasjon. At du får anledning til å utforske det beste av fjordlandskapet og sitter igjen med unike ferieminner.

Yngvar i Fjord Cycling

Yngvar Undall

Teknisk sjef

Yngvar er en ivrig syklist, ingeniør og konsulent.

Med et godt øye for detaljer og kvalitet holder han syklene våre i god stand.

Har selv deltatt på sykkelturer fra Finnmark i nord til kysten av Portugal i sør, og kjenner godt til hva som kreves av utstyr for å få en god opplevelse på sykkelen.

En tur langs Sognefjorden gir et godt utgangspunkt for å erfare landskapet fra fjord til fjell, og naturopplevelser som en vil huske.