Fjord Cycling / Omtaler

Omtaler

Juli 2020

Tilbakemelding fra Anne, Mathilde, Jakob og Bjarne Eiby som syklet turen i juli 2020

Det var en monstergod og ekslusiv tur med både usædvanlig smukke landskaber, fremragende kulinariske egnspecialiteter, gode natur- og kulturoplevelser og virkelig god og rettidig vejledning fra den lokale rejseleder. Alle dage bød på flotte cykeloplevelser.

Særligt vil vi fremhæve cykeldagen i Bergen, 1. cykeldag fra Vikøyri med de mange vandfald og sidste cykeldag til Skjolden, med indlagt vandretur, de to sidste på grund af det unikke landskab og de bilfrie veje. Generelt var biltrafik dog ikke nogen gene. Bespisningen i Balestrand var over standard og i Hafslo langt over standard, sidstnævnte også i forhold til indretning og stemning, som var suveræn.

I Vikøyri fik vi en koncertoplevelse, som bidrog til det meget gode indtryk, vi fik af stedet. Vi havde valgt en ekstra dag i Bergen, som også forløb meget fint, med gåtur gennem havnen til en rokokohave.

En anbefalelsesværdig tur hele vejen igennem!

Juni 2020

Tilbakemelding fra Torgeir og Helen som sykla turen i juni 2020

Dette var moro, vi hadde vekslende vær, og det var flotte naturopplevelser. Vår sykkeltur i Sogn står ikke tilbake for det vi har opplevd på sykkel rundt om i Europa. Norge er like bra, og like spennende!

I en overgangstid hvor Norge hadde vært nedstengt og var i ferd med å åpnes igjen, møtte vi noen utfordringer. Det var båter og busser som ikke gikk igjen enda, kafeer som ikke var åpnet igjen eller som hadde noe redusert vareutvalg, men det var småtterier.

En meget engasjert representant for lokal sykkelutleie stilte opp med løsninger av beste merke, og gjorde at sykkelturen ble en opplevelse for livet. Gode sykler, bra med utstyr.

Valget av hoteller var meget bra, steder med sjel og med topp service, som vi neppe hadde funnet fram til uten lokalkunnskap. Framfor alt kom vi tett på mange hyggelige mennesker, som alle hadde et levende engasjement for å levere et reiselivsprodukt av beste merke.

Takk for turen!

Helen Haug, Torgeir Seim.